Menu
Your Cart

SET Yale Linus complet: yala, bridge, tastatura & cilindru - EOL

SET Yale Linus COMPLET pentru achizitia incuietorii inteligente cuprinde toate cele 4 produse LINUS:

 1. Incuietoare inteligenta Yale Linus
 2. Cilindru Ajustabil Linus Yale
 3. Yale Connect Bridge Wi-Fi
 4. Tastatura Yale Linus

Tips: click aici pentru gama completa Yale Home

Noua incuietoare inteligenta motorizata Linus de la Yale este o incuietoare sigura, echipata cu cel mai inteligent software si comandata prin aplicatia mobila Yale Access. Oferind un design modern si funcționalitati multiple, Linus® reprezinta punctul de plecare pentru echiparea unei locuinte smart. Linus Yale este dotata cu tehnologia DoorSense™ care va trimite notificari atunci cand usa este deschisa sau inchisa, asigurand confortul mental al utilizatorului, care este informat daca usa este inchisa si incuiata in siguranta. 

Incuietoarea inteligenta Linus de la Yale a fost proiectata pentru a va creste nivelul de confort, securitate si siguranta, fiind cea mai noua incuietoare inteligenta Yale - producătorul cu 180 ani de expertiza in domeniul securitatii.

Incuietoarea Linus Yale este primul pas  pentru o locuinta moderna si stilata a zilelor noastre, aceasta fiind disponibila in doua culori, respectiv argintiu si negru mat.

Incuietoarea inteligenta Linus este o incuietoare sigura si, odata conectata la Yale Connect Bridge Wi-Fi*, va permite sa incuiati sau sa descuiati usa de oriunde v-ati afla. Aveti acces in locuinta fara chei, vedeti cine si cand a sosit, puteti oferi chei virtuale oaspetilor si sa verificati daca usa este deschisa sau inchisa prin aplicatia mobila Yale Access. Odata conectati la aplicatie, proprietarii pot securiza, monitoriza si gestiona accesul in locuinta lor, folosind telefonul, de oriunde s-ar afla în lume. (* achizitionare separata)

     

Blocare si deblocare automata a usii in timp ce plecati sau ajungeti acasa

Incuietoarea inteligenta Linus poate fi setata sa incuie automat prin aplicatia mobila Yale Access, imediat ce usa este inchisa sau programata sa incuie dupa o perioada prestabilita de timp, datorita functiei de auto-blocare Linus.

Functia deblocare automata recunoaste utilizatorul la sosire si descuie usa pe masura ce acesta se apropie, utilizand tehnologia geo-fencing. Incuietoarea inteligenta Linus va urmari si inregistra operatiunile de incuiere si descuiere.

In plus, pe langa deosebita experienta oferita utilizatorilor, incuietoarea functioneaza cu asistentii de voce consacrati, oferind posibilitatea de integrare cu platforme de top si sisteme de securitate a locuintei. 

                                                                                        Aceasta incuietoare, combinata cu cel mai inteligent software, va deschide noi oportunitati in servicii la domiciliu, usurand astfel foarte mult viata cotidiana. 


Lasati prietenii sa intre in casa atunci cand sunteti plecat

Daca va inchiriati locuinta pe termen scurt sau folositi servicii de curatenie la domiciliu sau pur si simplu prietenii ajung in lipsa sau inaintea dvs acasa, incuietoarea inteligenta Linus Yale va poate face viata mult mai usoara. Nu va mai fi nevoie sa copiati chei, sa asteptati curierul acasa sa va livreze coletul sau sa ascundeti cheia sub pres, etc! Mai putine griji si mai multa libertate pentru a va bucura de viata.         

Siguranta si stil

Incuietoarea inteligenta Linus Yale se potriveste cu orice design de usa. Usa de la intrare va arata la fel pe exterior, fara a deconspira existenta incuietorii inteligente montate la interior.

    

Aplicatia mobila Yale Access 

Nu mai stiti daca ati incuiat usa dimineata cand ati plecat? Nu va faceti griji! Puteti verifica oricand in aplicația Yale Access.*      

Aplicatia intuitiva Yale Access(disponibila pentru dispozitive Android sau iOS) va permite sa gestionati accesul in locuinta dvs de la distanta. Puteti aloca drepturi de acces, sa vizualizati istoricul accesarilor, primind notificari despre orice activitate.

* Functiile de la distanța, precum incuierea si descuierea usii de oriunde din lume v-ati afla, este posibila cu adaugarea Yale  Connect Bridge, care conecteaza incuietoarea la router-ul WiFi.

INCUIE INTELIGENT - Transforma-ti smartphone-ul sau ceasul Apple Watch intr-o cheie. Incuietoarea inteligenta Linus Yale iti permite sa incui si sa descui usa de oriunde te-ai afla, folosind aplicatia Yale Access(Necesita achizitie Yale Connect Wi-Fi bridge pentru functiile de la distanta).

INCUIE SI DESCUIE AUTOMAT - Atunci cand te intorci acasa si ajungi in fata usii, functia de deblocare automata iti va descuia usa prin tehnologia geo-fencing(cand tu si telefonul tau sunteti in apropierea usii), astfel incat nu mai esti nevoit sa scotocesti dupa chei si apoi va incuie automat usa atunci cand aceasta este inchisa.

SIGUR SI IN SIGURANTA - Contul Yale Access este protejat de autentificare dublu factor, astfel, utilizatorii vor trebui sa-si verifice identitatea folosind o adresa de e-mail sau numar de telefon mobil. Pe langa nivelul de securitate oferit de Bluetooth, folosind de asemenea si criptarea AES si TLS, utilizate ca securitate si in domeniul bancar. Daca va schimbati/pierdeti telefonul, puteti dezactiva oricand aplicatia Yale Access si cheile virtuale.

OFERA ACCES DE ORIUNDE - Trimiteti chei virtuale instant prietenilor, familiei sau oamenilor in care ai incredere, totul din aplicatia Yale Access. Gestioneaza si programeaza oricand accesul. Yale Connect Wi-Fi Bridge(achiztionare separata) permite folosirea functionalitatilor oferite prin integrarea cu asistentii de voce si controlul de la distanta al incuietorii dvs inteligente, folosind telefonul.

      

INSTALARE USOARA - Incuietoarea inteligenta Linus Yale este usor de cuplat la cilindrul  existent al incuietorii dvs, pe partea interioara a usii de la intrare, astfel incat va puteti pastra cheile actuale. Timpul necesar instalarii la un cilindru compatibil este de mai putin de 15 minute.

Incuietoarea Linus se poate monta pe urmatoarele situatii si tipuri de cilindri existenti:

- in cazul in care incuietoarea cu cilindru euro-profil este dotata cu functie de urgenta, respectiv cilindrul poate fi operat de pe exterior atunci cand este introdusa o cheie in acesta pe interior si cilindrul este iesit la interior din incuietoarea actuala cu minim 3 mm.

- in cazul in care incuietoarea nu are cilindru cu buton.

In cazul in care cilindrul dvs existent nu se incadreaza in una din cele doua situatii de mai sus, atunci este necesara achizitionarea si montarea unui cilindru ajustabil Linus Yale.

Consultati videoclipurile noastre pentru a vedea daca puteti instala yala Linus pe cilindrul dvs deja existent.

In functie de cilindrul euro-profil existent al incuietorii usii tale, s-ar putea sa fie necesara inlocuirea acestuia cu un cilindru compatibil cu incuietoarea inteligenta Linus Yale.

ALERTE INSTANT - Daca se intampla ceva cu starea usii dvs, veti fi primul care veti afla.

TEHNOLOGIE DOORSENSE™ - Va spune daca usa dvs este inchisa in siguranta. Iar daca se intampla ceva neasteptat, precum usa sa fie lasata intredeschisa, dvs veti fi primul care veti afla.

COMPATIBILITATE: Yale a incheiat parteneriate cu sisteme smart home de top din intreaga lume, asistenti de voce si platforme pentru inchirierea locuintelor de vacanta, pentru a oferi control asupra incuietorii si management al accesului lipsit de efort(Necesita achizitie si montare Yale Connect Wi-Fi bridge pentru functiile de la distanta si integrari precum cea cu asistentii de voce).

DURATA DE VIATA A BATERIEI - Primiti notificari atunci cand bateriile sunt pe terminate pentru a le putea inlocui la timp. Durata de viata a acestora depinde de numarul de cicluri deschis/inchis, de usurinta cu care se deschide usa(tip mecanisme interioare usa), etc. Pentru un mod normal de utilizare, bateriile ar trebui sa dureze intre 6 si 9 luni.

CARACTERISTICI

 • Disponibila in doua culori(Argintiu/Negru) pentru a se asorta cu locuinta dvs: selectati culoarea dorita in momentul efectuarii comenzii in campul 'Optiuni disponibile' de sub pretul produsului
 • Compatibila cu o gama larga de usi cu cilindru tip Euro
 • Auto-blocare/deblocare: acces simplu fara chei in locuinta
 • Senzor stare deschidere/inchidere usa si autoblocare
 • Sistem de management prin aplicatia Yale Connect prin care puteti controla si debloca, oricand si de oriunde v-ati afla, yala inteligenta
 • Vizualizare istoric in timp real cu toate accesarile si deblocarile incuietorii de oriunde v-ati afla, astfel incat sa aveti un control total
 • Tehnologia inteligenta care permite diferitelor caracteristici sa functioneze concomitent cu succes
 • Tehnologie sensor detectare stare usa & auto-blocare
 • Monitorizare activitate: stiti mereu cine soseste si cine pleaca
 • Acces vizitatori: gestioneaza accesul  
 • Functii de la distanta: controlati si monitorizati usa de oriunde v-ati afla in lume 
 • Incuie usa cu o comanda vocala folosind Alexa, Siri sau Google  Assistant. 
 • Integrare cu platforme de cazare de top precum Airbnb & Connect.
 • Compatibilitate - Amazone Alexa, Google Home Assistant, Apple Homekit, Siri
 • Posibilitati de integrare cu platforme airbnb, etc 
 • Accesorii suplimentare(achizitionare separata): Connect Bridge pentru conexiune si control la distanta prin internet, Tastatura Smart pentru acces prin introducere de cod PIN, Cilindru Ajustabil pentru montaj pe o gama variata de usi 
 • Conectivitate: Frecventa de comunicare dintre Linus Yale si accesorii: Bluetooth versiunea 4.2 - 2.4 GHz
 • Baterii: 4 x AA
 • Dimensiuni (mm): L 150  x l 58 x A 52
 • Greutate: 623 g (inclusiv bateriile)
 • Cont aplicatie cu verificare rapida la acces in 2 pasi
 • Aplicatie gratuita Yale Access App pentru smartphone-uri iOS sau Android
 • Transmisie criptata de date
 • Tehnologia wireless dintre incuietoarea Linus Yale si smartphone: Bluetooth direct sau prin Bluetooth si Wi-Fi daca este conectat si un Yale Connect Wi-Fi Bridge
 • Securitate dublu-factor: Contul tau Yale Access este protejat prin dubla autentificare, ceea ce inseamna ca pe langa parola,  sistemul va verifica identitatea pe baza unei adrese de e-mail sau numar de telefon.
 • Criptare:  Incuietoarea inteligenta Linus Yale foloseste tehnologia de criptare Bluetooth Low Energy (BLE), precum si criptare AES si TLS.
 • Garantie inclusa: 24 luni

Ce gasesti în cutia produsului:

 • Incuietoare inteligenta Linus x1
 • Placa pentru montare x1
 • Magnet DoorSense™ x1
 • Cheie imbus x 1 
 • Baterii AA x 4 
 • Ghid rapid de pornire x1
 • Cilindru Ajustabil x 1

Accesorii Yale incuietoare Linus - achizitionare separata:

Recenzie Make It SMART

PRO:

 • Deblocare automata prin tehnologia Geofencing.
 • Senzor usa deschis/inchis pentru siguranta zavorarii

Important de stiut inainte de achizitie: 

Sfaturi EXPERT Make It SMART

 • ATENTIE: Nu se recomanda montajul pe usa din tamplarie de Aluminiu sau PVC cu zavorarea prin ridicarea manerului; pentru acest tip de usa va rugam sa apelati la un specialist Make It SMART pentru a va indica tipul de yala inteligenta potrivit cu usa dvs.

Make It SMART va prezinta in premiera noua incuietoare Yale Linus:


Proiectata de cofondatorul August si renumitul designer elvetian Yves Béhar, incuietoarea inteligenta Linus Yale are un design elegant, combinat cu o tehnologie smart de ultima generatie.

Prezentare producator YALE

Marca Yale a aparut in secolul 19 atunci cand Linus Yale JR a inventat mecanismul cu pini, mecanism folosit inca in industria incuietorilor si control acces intrare.

Yala a devenit si denumirea uzuala in limba romana pentru broasca aplicata.

In prezent Yale face parte din concernul Assa Abloy, grupul Assa Abloy detinand si alti producatori renumiti de incuietori inteligente, precum August Smart Lock, etc.

Yale are in portofoliu o serie de produse de succes precum Yale LINUS, Yale Smart Lock Connected fara cheie,  Entr yale Y2000FP, Yale YDM 3168, Smart Lock Pro, etc, precum si multe alte produse pentru acces rezidential si comercial, camere ip, vizoare digitale, amortizori, broaste aplicate, broaste ingropate, manere cu rozete si butoane pentru usi, cilindri de siguranta, electromagneti toc, electromagneti de retentie. entr, lacate si seifuri, kituri supraveghere, sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma wireless, etc.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Politica cookies
Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți click pe buton pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie