Menu
Your Cart

SET Incuietoare Inteligenta BT Danalock V3 Z-Wave + cilindru

Unde-mi sunt cheile?… veti uita de întrebarea aceasta din momentul montarii unei incuietori inteligente Danalock V3 si veti uita orice grija cu privire la chei, putand actiona yala inteligenta doar prin intermediul smartphone-ului, folosind practic telefonul precum o cheie virtuala. 

Împreună cu cilindrul ajustabil, yala inteligenta vă va oferi o închidere cu un nivel de securitate de cea mai înaltă clasă si cu un confort sporit, putand deschide/inchide practic usa cu o singură atingere a telefonului, etc, iar dupa un interval de timp setat, incuietoarea va bloca usa din nou si nu va mai trebui niciodată să vă întoarceți pentru a vedea dacă ați lăsat din greșeală ușa descuiată.


Yala inteligenta suporta până la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi pentru accesul in locuinta(acces o singură dată, cyclic sau permanent).

Setul Danalock V3 pentru securitatea casei contine tot ceea ce aveți nevoie pentru a monta întregul sistem de acces, montaj care nu ar trebui sa dureze mai mult de o oră pentru o persoana fara aptitudini tehnice deosebite(gasiti mai jos toate informatiile necesare). Incuietoarea inteligenta Danalock V3 se potrivește tuturor tipurilor de uși obișnuite, inlocuindu-se cilindrul vechi cu noul cilindrul  ajustabil.

Yala smart, cilindrul și aplicația mobila Danalock fac parte din cele mai mari clase de Securitate din categoriile lor, totodata, Danalock adoptand o solutie optima pentru o ușurința atat in montaj, cat si in utilizare.

Incuietoarea inteligenta Danalock V3 se integreaza perfect cu orice design de usa datorită designului simplu și minimalist, avand si un finisaj rezistent la zgârieturi.

Datorita tehnologiei wireless Z-Wave cu care este dotata yala smart Danalock V3 din acest set, o veti putea integra prin intermediul unei unitati de comanda in reteaua locala a casei dvs inteligente si putand in acest fel creea si defini diferite scene in functie de nevoile dvs, de exemplu, de a porni iluminatul, sa opriți alarma sau sa porniți muzica atunci când se deschide usa, sau dupa inchiderea usii, urmand acțiunile in sens invers.

Din exterior yala inteligenta poate fi actionata de asemenea precum o incuietoare obisnuita cu o cheie clasică, iar din interior actionand butonul yalei, functia Twist-Assist finalizand operațiunea pentru dvs.

Danalock V3 este excelenta pentru copii, deoarece acestia pot controla yala cu ușurință cu ajutorul smartphone-ului si astfel nu o sa vă mai faceți griji pentru cheile pierdute, stiind si in orice clipa cand acestia pleaca sau sosesc acasa. 


De asemenea, puteti permite accesul in locuinta dvs altor persoane ptr care nu vreti sa alocati o cheie virtuala(curieri, meseriasi, menajere, etc).

Cilindrul incuietorii inteligente este certificat clasa 3 de înaltă securitate conform DIN EN 1303.2015. Versatilitatea cilindrului constă în posibilitatea de a ajusta dimensiunile lui folosind 3 segmente și combinațiile acestora. Pentru orice sfaturi despre o ușă atipică, ne puteti contacta la info@makeitsmart.ro sau accesand formularul din pagina produsului.

Avantajele aplicației Danalock pentru dispozitive mobile 

Puteți vizualiza starea de blocare a incuietorii(deschis/inchis).

Vizualizare stare incarcare baterii incuietoare inteligenta(notificări la scăderea capacitatii la 30, 20, 15 și 10%).

Puteți debloca automat yala smart la sosirea acasă, după sosire, yala inteligenta se blochează automat.

Controlează funcția motorizată Twist Assist.

Puteți configura 3 niveluri de acces separate(o singură dată, ciclice sau permanente) pentru ceilalti utilizatori

Trimiterea permisiunii prin e-mail sau SMS - utilizatorul descarcă aplicația și poate debloca yala inteligenta

Opțional primiți notificări despre acceptarea invitației sau folosirea incuietorii inteligente, fiind informați cand copiii sunt acasă, etc.

Contine ghidul pentru instalare și setare yala inteligenta Danalock V3

Aplicația Danalock este gratuită si disponibila pentru smartphone-uri și tablete cu sisteme iOS (de la versiunea 9.0) și Android (de la versiunea 5.0). După descărcarea aplicației, creați un cont de utilizator (administrator) și adăugați o incuietoare noua la brelocul virtual.


Cum funcționează yala inteligentă?

Yala inteligenta Danalock V3 poate fi actionata doar cu o singură atingere a ecranului telefonului. La primirea semnalului, Danalock V3 roteste cilindrul yalei și lasă limba de blocare deschisă timp de 5 secunde. Ușa este apoi inchisă cu functia ‘Blocare Automată’ conform setărilor dorite de dvs, după 1 până la 180 de secunde. Astfel, nu va trebui niciodată să vă întoarceți pentru a vedea dacă ați lăsat din greșeală ușa deschisă. Puteți gestiona până la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi.

Deblocare manuală și funcția Twist-Assist

Deschiderea/închiderea ușii din interior se poate efectua si manual, rotind ușor butonul yalei inteligente Danalock V3 în direcția dorita, iar funcția Twist-Assist va finaliza operațiunea pentru dvs., astfel încât sunteți sigur că totul se blochează perfect. Puteți deschide din exterior cu cheia clasică, spre exemplu in cazul in care bateria se consuma complet.

Functia Auto Unlock

Aceasta functie va permite sa deschideti incuietoarea 'fara maini - hands free', respectiv fara utilizarea smartphone-ului sau tastaturii Danapad suplimentare. Nu trebuie sa va faceti griji privind deschiderea involuntara a incuietorii in cazul in care utilizati aceasta optiune atunci cand treceti cu smartphone-ul pe langa yala inteligenta, deoarece incuietoarea va debloca doar o singura data la intrarea in zona setata de dvs in Geofence Radius(setabila de la 300 m la 1000 m) si va debloca iar prin aceasta optiune doar dupa parasirea, respectiv revenirea smartphone-ului in zona setata.

Versiunea Danalock Z-Wave poate fi actionata optional si digital prin montarea unei tastaturi Danapad(achizitionare separata), astfel incat deschiderea sa poata fi efectuata si fara intermediul telefonului, doar prin simpla tastare a unui cod PIN, putand fi astfel utilizata de persoanele care nu detin un smartphone sau nu au instalata aplicatia Danalock(musafiri, clienti pentru apartamentele inchiriate in regim hotelier, etc). 

Caracteristici SET yala inteligenta Danalock Z-Wave + cilindru Danalock V3

 • Incuietoarea inteligenta Danalock V3 controlată prin Z-Wave cu motor integrat
 • Culoare: Argintiu / Negru
 • Controlul incuietorii inteligente se efectueaza direct de pe telefon prin integrare intr-o retea locala inteligenta prin tehnologie wireless Z-Wave, retea controlata de o unitate de comanda(gasiti aici unitati de comanda compatibile).
 • Puteți controla yala cu aplicația pentru smartphone si tablete
 • Potrivit pentru toate tipurile de uși EURO standard
 • Instalare și activare ușoară, inclusiv calibrare automată
 • 1 proprietar (administrator), până la 100 de utilizatori cu acces diferit (o singură dată, ciclic, permanent)
 • Notificări despre primirea invitațiilor
 • Funcție 'Blocare Automată' - blocare ușă automată într-un interval de timp cuprins intre: 1 - 180 secunde
 • Funcția Twist-Assist - completează deblocarea/blocarea efectuata manual
 • Transferul de date este criptat folosind TLS 1.2
 • Un cip Hardware Modul de securitate (HSM) stochează chei de criptare de înaltă securitate
 • Yala inteligentă este alimentată de 4 baterii CR123A care pot asigura o durată medie de functionare de până la 1 an sau 9000 de cicluri
 • Comunicarea dintre blocare și telefon este criptată de algoritmul AES 128
 • Insert cilindru ajustabil(la partea interioara) certificat Danalock cu dimensiunile(exterior/interior) 30/30, 35/30, 40/30, 45-30 sau 50/30 mm(se alege partea exterioara fixa la dimensiunea necesara, iar la partea interioara, se pot adauga in functie de marimea necesara distantiere in plus fata de lungimea de 30 mm, fiind disponibile pentru ajustare 2 distantiere de 10 mm si 1 distantier de 5 mm.
 • Rotații: max 3
 • Raza acoperire Z-Wave: Interior= 30 m, Exterior= 50 m
 • Montaj usor, respectiv nu este necesara gaurire suplimentara
 • Materiale: aluminiu anodizat / plastic ABS
 • Dimensiune: 59 x 59 x 68 mm
 • Greutate: 130 g / 195 g inclusiv baterii
 • Baterii: 4 x CR123A (neincluse)
 • Cititor amprenta: nu
 • Cititor card: nu
 • Indictor stare LED yala inteligenta
 • Lumina verde se stinge - yala a fost deblocată cu succes
 • Lumina roșie se stinge - yala a fost blocată cu succes
 • Lumina albă timp de 3 secunde - identificare blocare, stare activă
 • ‘Purple light’ - actualizare firmware
 • Clipeste albastru - schimbarea setării
 • Clipește roșu la fiecare 5 minute - stare critică a bateriei

Recenzie Make It SMART

PRO

- Optiuni multiple de integrare

- Functionare optima si compatibila cu o mare varietate de usi 

- Cilindru ajustabil certificat DanaLock

- Montaj foarte usor

CONTRA:

- nu se recomanda a se monta pe usi tip termopan, cu blocare prin ridicarea manerului;

Important de stiut inainte de achizitie: 

- pentru integrarea intr-o retea locala Z-Wave este nevoie de achizitionarea unei unitati de comanda / hub / gateway Z-Wave

EXPERTUL Make It SMART va recomanda:

- montajul unui senzor deshis/inchis pe usa pe care se monteaza yala inteligenta pentru a sti in permanenta starea acesteia

Tips EXPERT Make It SMART

Pentru a vizualiza toate variantele de achizitie si oferta completa Danalock, click aici pe brand-ul Danalock;


Montajul incuietorii este foarte facil; Puteti vizualiza mai jos un videoclip cu montajul yalei inteligente:Despre Danalock 

Lider mondial în dezvoltarea și fabricarea de încuietori inteligente și accesorii de siguranță Danalock dezvoltă și perfecționează încuietori inteligente pentru casă, birouri si locații în regim hotelier.

Amprenta globală a companiei se reflectă într-o experiență vastă cu diferite tipuri de uși, sisteme de închidere și tehnologii. Toate modelele sunt conectate pentru un confort sporit și o siguranță superioară.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Politica cookies
Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți click pe buton pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie