Menu
Your Cart

SET Yala Inteligenta Danalock V3 Homekit + cilindru

Unde-mi sunt cheile?… veti uita de întrebarea aceasta din momentul montarii unei incuietori inteligente Danalock V3 si veti uita orice grija cu privire la chei, putand actiona yala inteligenta doar prin intermediul smartphone-ului, folosind practic telefonul precum o cheie virtuala. 

Împreună cu cilindrul ajustabil, yala inteligenta vă va oferi o închidere cu un nivel de securitate de cea mai înaltă clasă si cu un confort sporit, putand deschide/inchide practic usa cu o singură atingere a telefonului sau aplicația Apple Watch, etc, iar dupa un interval de timp setat, incuietoarea va bloca usa din nou si nu va maivtrebui niciodată să vă întoarceți pentru a vedea dacă ați lăsat din greșeală ușa descuiată.
Yala inteligenta suporta până la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi pentru accesul in locuinta(acces o singură dată, cyclic sau permanent).

Unde-mi sunt cheile?… veti uita de întrebarea aceasta din momentul montarii unei incuietori inteligente Danalock V3 si veti uita orice grija cu privire la chei, putand actiona yala inteligenta doar prin intermediul smartphone-ului, folosind practic telefonul precum o cheie virtuala.

Danalock V3 este excelenta pentru copii, deoarece acestia pot controla yala cu ușurință cu ajutorul smartphone-ului si astfel nu o sa vă mai faceți griji pentru cheile pierdute, stiind si in orice clipa cand acestia pleaca sau sosesc acasa. De asemenea, puteti permite accesul in locuinta dvs altor persoane ptr care nu vreti sa alocati o cheie virtuala(curieri, meseriasi, menajere, etc).


Setul Danalock V3 pentru securitatea casei contine tot ceea ce aveți nevoie pentru a monta întregul sistem de acces, montaj care nu ar trebui sa dureze mai mult de o oră pentru o persoana fara aptitudini tehnice deosebite(gasiti mai jos toate informatiile necesare). Incuietoarea inteligenta Danalock V3 se potrivește tuturor tipurilor de uși obișnuite, inlocuindu-se cilindrul vechi cu noul cilindrul  ajustabil.
Yala smart, cilindrul și aplicația mobila Danalock fac parte din cele mai mari clase de Securitate din categoriile lor totodata, Danalock adoptand o solutie optima pentru o ușurința atat in montaj, cat si in utilizare.

Incuietoarea inteligenta Danalock V3 se integreaza perfect cu orice design de usa datorită designului simplu și minimalist, avand si un finisaj rezistent la zgârieturi.

Yala inteligenta Danalock V3 Homekit este compatibilă cu dispozitivele mobile iOS și watchOS. Pentru a integra Danalock V3 Homekit în aplicația dvs pentru casă inteligentă, puteți utiliza un set de versiuni compatibile Bluetooth cu protocolul Homekit

Din exterior yala inteligenta poate fi actionata de asemenea precum o incuietoare obisnuita cu o cheie clasică, iar din interior actionand butonul yalei, functia Twist-Assist finalizand operațiunea pentru dvs
Danalock V3 este excelenta pentru copii, deoarece acestia pot controla yala cu ușurință cu ajutorul smartphone-ului si astfel nu o sa vă mai faceți griji pentru cheile pierdute, stiind si in orice clipa cand acestia pleaca sau sosesc acasa. De asemenea, puteti permite accesul in locuinta dvs altor persoane ptr care nu vreti sa alocati o cheie virtuala(curieri, meseriasi, menajere, etc).


Cilindrul incuietorii inteligente este certificat clasa 3 de înaltă securitate conform DIN EN 1303.2015. Versatilitatea cilindrului constă în posibilitatea de a ajusta dimensiunile lui folosind 3 segmente și combinațiile acestora. Pentru orice sfaturi despre o ușă atipică, ne puteti contacta la info@makeitsmart.ro sau accesand formularul din pagina produsului.

Avantajele aplicației Danalock pentru dispozitive mobile 
Contine un ghid pentru instalare și setare yala inteligenta Danalock V3
Dacă vă aflați in aria zonei Bluetooth a incuietorii sau conectat la reteaua locala prin internet, veți vedea starea de blocare a incuietorii(deschis / inchis)
Vizualizare stare incarcare baterii incuietoare inteligenta (notificări la scăderea capacitatii la 30, 20, 15 și 10%)
Veți debloca prin bluetooth automat yala smart la sosirea acasă, după sosire, yala inteligenta se blochează automat
Controlează funcția motorizată Twist Assist
Puteți configura 3 niveluri de acces separate(o singură dată, ciclice sau permanente) pentru ceilalti utilizatori
Trimiterea permisiunii prin e-mail sau SMS - utilizatorul descarcă aplicația și poate debloca yala inteligenta
Opțional primiți notificări despre acceptarea invitației sau folosirea incuietorii inteligente, fiind informați cand copiii sunt acasă, etc
Aplicația Danalock este gratuită si disponibila pentru smartphone-uri și tablete cu sisteme iOS (de la versiunea 9.0) și Android (de la versiunea 5.0) și Bluetooth 4.2. După descărcarea aplicației, creați un cont de utilizator (administrator) și adăugați un o incuietoare noua la brelocul virtual.


Cum funcționează yala inteligentă?
Yala inteligenta Danalock V3 poate fi actionata doar cu o singură atingere a ecranului telefonului, sau chiar și din aplicația Apple Watch. La primirea semnalului, Danalock V3 roteste cilindrul yalei și lasă limba de blocare deschisă timp de 5 secunde. Ușa este apoi inchisă cu functia ‘Blocare Automată’ conform setărilor dorite de dvs, după 1 până la 180 de secunde. Astfel, nu va trebui niciodată să vă întoarceți pentru a vedea dacă ați lăsat din greșeală ușa deschisă. Puteți gestiona până la 100 de utilizatori cu diferite tipuri de drepturi.


Deblocare manuală și funcția Twist-Assist
Deschiderea/închiderea ușii din interior se poate efectua si manual, rotind ușor butonul yalei inteligente Danalock V3 în direcția dorita, iar funcția Twist-Assist va finaliza operațiunea pentru dvs., astfel încât sunteți sigur că totul se blochează perfect. Puteți deschide din exterior cu cheia clasică, spre exemplu in cazul in care bateria se consuma complet.


Conectați toate dispozitivele dvs inteligente pentru casă la HomeKit

În cazul în care aveți deja sau doriți să achiziționați dispozitive inteligente care comunică prin Homekit, puteti adauga acum si yala inteligenta Danalock V3 Homekit in reteaua locala casei dvs inteligente, putand deschide ușa de oriunde v-ati afla, avand nevoie doar de un acces la Internet.

Versiunea Danalock V3 Homekit acceptă comenzile vocale Siri

Vă permite să lansați acțiuni suplimentare si scene ulterioare dupa deblocarea/blocarea ușii avand configurata o retea locala.

Puteți utiliza extensia Homekit, de exemplu, pentru a aprinde lumina, pentru a opri alarma sau pentru a porni muzica atunci când ușa este deschisă, iar dupa inchiderea usii urmand  acțiunile in sens invers.

NOTA: Versiunea Homekit nu este compatibilă cu tastatura Danalock Danapad 

Caracteristici SET yala inteligenta + cilindru Danalock V3: 
Incuietoarea inteligenta Danalock V3 Homekit cu motor integrat

Controlul incuietorii inteligente se efectueaza direct de pe telefon prin tehnologie wireless Bluetooth 4.2.
Puteți controla yala cu aplicația pentru smartphone, tablete Android si iOS, cat și prin aplicatia ptr ceasuri compatibile iOS și watchOS
Potrivit pentru toate tipurile de uși standard
Insert cilindru ajustabil(la partea interioara) certificat Danalock cu dimensiunile(exterior/interior) 30/30, 35/30, 40/30, 45-30 sau 50/30 mm(se alege partea exterioara fixa la dimensiunea necesara, iar la partea interioara, se pot adauga in functie de marimea necesara distantiere in plus fata de lungimea de 30 mm, fiind disponibile pentru ajustare 2 distantiere de 10 mm si 1 distantier de 5 mm.
Instalare și activare ușoară, inclusiv calibrare automată
1 proprietar (administrator), până la 100 de utilizatori cu acces diferit (o singură dată, ciclic, permanent)
Notificări despre primirea invitațiilor
Funcție 'Blocare Automată' - blocare ușă automată într-un interval de timp cuprins intre: 1 - 180 secunde
Funcția Twist-Assist - completează deblocarea/blocarea efectuata manual
Yala inteligentă este alimentată de 4 baterii CR123A care pot asigura o durată medie de functionare de până la 1 an sau 9000 de cicluri

Tehnologie Wireless: Bluetooth 4.2 
Cilindrul cu lungime ajustabilă (destinat exclusiv pentru montaj yala inteligenta Danalock V3)
Cilindrul  este format din 3 segmente, pentru ajustarea lungimii
Categoria de siguranță 3 conform EN 1303.2015
Raza max de rotație: 108 ° în 3 rotații
Interval distanta Bluetooth: 5 m
Montaj usor, respectiv nu este necesara gaurire suplimentara
Materiale: aluminiu anodizat / plastic ABS
Dimensiune: 59 x 59 x 68 mm
Greutate: 130 g / 195 g inclusiv baterii

Cititor amprenta: nu
Cititor card: nu
Indicare stare LED yala inteligenta
Lumina verde se stinge - yala a fost deblocată cu succes
Lumina roșie se stinge - yala a fost blocată cu succes
Lumina albă timp de 3 secunde - identificare blocare, stare activă
‘Purple light’ - actualizare firmware
Clipeste albastru - schimbarea setării
Clipește roșu la fiecare 5 minute - stare critică a bateriei

Continut pachet SET incuietoare inteligenta Danalock V3 plus cilindru ajustabil
1 x yala inteligenta Danalock V3
1 x placă spate + adaptor din plastic (ABS)
1 x cilindru cu lungime reglabilă
1 x card de securitate pentru multiplicarea cheilor
1 x tampon plastic pentru fixarea Danalock V3
1 x set șuruburi fixare Danalock V3 la placa de plastic
1 x șurub de blocare (montare din partea ușii)

Montajul incuietorii este foarte facil; Puteti vizualiza mai jos un videoclip cu montajul yalei inteligente:Despre producatorul 

Lider mondial în dezvoltarea și fabricarea de încuietori inteligente și accesorii de siguranță Danalock dezvoltă și perfecționează încuietori inteligente pentru casă, birouri si locații în regim hotelier.

Amprenta globală a companiei se reflectă într-o experiență vastă cu diferite tipuri de uși, sisteme de închidere și tehnologii. Toate modelele sunt conectate pentru un confort sporit și o siguranță superioară.

Yala inteligenta bluetooth Danalock V3 se preteaza la sistemele urmatoare pentru controlul accesului:
- Sistem rezidential, yala smart asigurand un confort sporit
- Sistem de inchiriere in regim hotelier
Despre Danalock
Danalock este un producator danez de incuietori inteligente, produse pentru controlul accesului, casa inteligenta / smart home.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Politica cookies
Noi și partenerii noștri folosim tehnologii, precum modulele cookie de pe site-ul nostru, pentru a ne personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții pentru rețelele de socializare și pentru a ne analiza traficul. Faceți click pe buton pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii Politica Cookie